Autoriseret autoværksted - service og reparationer

Dit autoriserede autoværksted


Hos Pedersen & Nielsens har vi autoriserede autoværksteder i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Hadsund, Randers, Risskov og Grenå. Grundet mange års erfaring med reparation af biler, har vi en ekspertise, der sikrer, at din bil kommer under kyndig behandling af vores autoriserede mekanikere, så du kan komme hurtigt på vejen igen. Siden 1964 har danskerne fået hjælp til olie- og dækskift samt omfattende reparationer hos os. Vi klarer store og små opgaver med samme engagement og motivation, som ender ud i et perfekt resultat – hver gang.
Ved dit servicebesøg hos Pedersen & Nielsen sikre vi, at din bils garantier overholdes og eventuelle softwareopdateringer fra producentens side bliver implementeret.


Erfarne bilmekanikere

Vores bilmekanikere har stor ekspertise og står klar til at hjælpe dig, samt svare på spørgsmål om proceduren, reservedele eller andet, der er relevant for dig at få svar på i forbindelse med din bils reparation. Med en automekaniker fra vores værksted er du i trygge hænder, og skal ikke være bange for skjulte og pludselige prisændringer. Prisen bliver fastsat på forhånd, så du ved, hvor meget du skal betale, inden reparationen går i gang. Mener vi, at der er brug for yderligere indgreb, kontakter vi dig, inden vi fortsætter processen. Omfanget af reparationen er altid dit valg.