Ny Dacia Duster | Se den nye Dacia Duster her

Ny Dacia Duster 

Dacia Duster Acces TCe 100 hk fra 158.980 kr.

Den nye Dacia Duster er en moderne crossover, der tiltrækker sig opmærksomhed med den markante kølergrill, lyssignaturen og det attraktive design. Duster er til dig, som ønsker en bil med forhøjet frihøjde, robust chassis og fantastiske off-road egenskaber.

Oplev den nye Dacia Duster i Frederikshavn, Aalborg, Randers og Grenaa.


Skabt til alle vejtyper

Dacia Duster er en terrængående bil, der har det som kræves, uanset om du begiver dig ud på ujævne skovveje eller foretrækker at suse afsted på asfalt. Den markante frihøjde gør køreturen mere komfortabel, og Dacia Duster har også det rigtige udstyr til turen – fx Hill Start Assist, der hjælper dig på stejle skråninger.


Fleksibel og rummelig

Med den nye Dacia Duster får du en crossover, der er nem at tilpasse. Den omfattende modulopbygning gør det muligt at indrette kabinen efter dit behov med dit nedfældelige splitbagsæde, bagagerummets lastkapacitet samt alle opbevaringsrummene i dørene, bag forsædernes ryglæn eller i instrumentbordet.


Teknologi, der gør din køretur sjovere

I den nye Dacia Duster kan du få multimediesystemet Media Nav, hvor du kan spille din favoritmusik via mobilen og finde vej ved hjælp af navigationssystemet. Du kan også tilslutte et Multiview kamera (afhængigt af udstyr), som aktiverer fire kameraer, når bilen sættes i bakgear eller ved et enkelt tryk på en knap.


Udstyrsvarianter

Dacia Duster findes i fire udstyrsvarianter:

  • Access
  • Essential
  • Comfort
  • Prestige

Se udstyrslisten her.

Prisliste/udstyrsliste Dacia Duster brochure Dacia Duster Tilbehør Se alle Dacia modellerKontakt os her for mere information

Loading...