Dacia Logan MCV | Stor familiebil | Se Dacia Logan her

Ny Dacia Logan MCV 

Dacia Logan MCV er stationcaren, der kan transportere alt, du har brug for. Den store familiebil byder på køreglæde, rummelighed og en lækker, komfortabel kabine. Tag hele familien med på eventyr i Dacia Logan MCV.

Oplev Dacia Logan MCV hos Pedersen & Nielsen i Grenaa, Randers, Aalborg og Frederikshavn.


Stor og komfortabel stationcar

Dacia Logan MCV har plads til det hele og fås til en fornuftig pris. Det er derfor den optimale stationcar for de fleste familier. Der er god plads til hele familien på de fem komfortable pladser, så du sikrer, at alle sidder bekvemt.


Masser af plads og fleksibilitet

I bagagerummet er der plads til hele 573 liter, og læssekanten er lav, så det er let at sætte indkøbsposer, bagage og andet grej af. Hvis du har brug for mere plads, kan du ved hjælp af splitbagsædet (1/3-2/3) sikre ekstra plads.


Moderne og forførende design

Dacia Logan MCV er et godt eksempel på en stor familiebil, der både formår at være rummelig men samtidig have et moderne design. Forlygterne har en udtryksfuld form, baglygterne er placeret ved siden af bagklappen og signalerer dermed den traditionelle stationcar, og de flotte tagrails bidrager til det moderne, dynamiske design.


Udstyrsvarianter

Dacia Logan MCV findes i fire udstyrsvarianter:

  • Base
  • Ambiance
  • Stepway
  • Techroad

Se udstyrslisten her.

Prisliste/udstyrsliste Dacia Logan MCV brochure Dacia Logan MCV Tilbehør Se alle Dacia modellerDacia Logan MCV på lagerKontakt os her for mere information

Loading...