Oplev den nye KIA Ceed SW

Ny KIA Ceed SW                      

Maksimal rummelighed, ny teknologi, et sportsligt og iøjnefaldende design samt ikke mindst fornyede køreegenskaber er blot nogle af højdepunkterne i den nye KIA Ceed SW.

Maksimal rummelighed

Et bredere karrosseri giver passagerer på bagsædet bedre skulderplads, mens en lavere siddeposition på bagsæderne er med til at give mere knæ- og benplads. Stationcaren er også længere end den tidligere model og byder derfor på et særdeles rummeligt bagagerum, der er udvidet med hele 18% til 625 L. Rummeligheden overgår endda flere modeller i D-segmentet.

Iøjnefaldende design

En af de iøjnefaldende nyheder indvendigt er desuden den "svævende" skærm, som er standard i alle modeller.

Udvendigt bliver det sportslige design understreget af den nye grill, de bredt placerede luftindtag, ICE cube-designet i LED-kørelyset samt den forlængede front. På bagsiden af den nye Ceed SW er nummerpladen flyttet op på bagklappen, så der er plads til en diffuser på kofangeren.

Sikkerheden vægtes højt

I den nye KIA Ceed SW vil du opleve, at sikkerheden vægtes højt. Den nye Ceed stationcar har som standard automatisk fjernlys, træthedregistrering, der vurderer, om føreren er ved at miste kontrollen, automatisk nødbremse, der kan registrere både forankørende, fodgængere og cyklister samt vejbaneassistent, der hjælper føreren med at holde bilen i sin vejbane.

Udstyrsvarianter

Udstyrsvarianterne i den nye Ceed stationcar består af Vision, Comfort samt kampagnemodellerne Attraction og Intro Edition.

Se udstyrslisten her.

Prisliste/udstyrslisteKia CEED brochure Kia CEED tilbehør Se alle Kia modellerKontakt os her for mere information

Loading...