Vi har DIN nye Renault

Renault er en fransk bilfabrikant, som blev grundlagt i 1898. Den franske oprindelse, og dermed det franske design, er en af grundpillerne i måden, hvorpå Renault udvikler og opbygger deres biler på.

Designmæssigt lægges der vægt på runde former og at bilerne gerne må tage sig flot ud i gadebilledet. Her er den nye Renault Clio, der fås i en helt speciel  "Flammerød", og Renault Captur, der fås i en tofarvet udgave, de bedste eksempler på, hvordan Renault har formået at designe to biler, der designmæssigt er flotte og tiltaler det brede publikum, samtidig med at de også skiller sig ud i gadebilledet.

Det er ikke kun på designfronten, at Renault forsøger at være nytænkende. Som noget helt nyt er mange af Renaults modeller udstyret med Renault MEDIA-NAV eller Renault R-Link, der forener Navigation, Radio, Trådløs telefon og Musik i et samlet multimediecenter, der er yderst funktionelt og brugervenligt i kraft af den 7" store touch-screen, som lynhurtigt giver dig adgang til alle funktioner.


Alt i alt skal du vælge Renault, hvis du vil have en funktionel og stabil bil, som tager sig flot ud i landskabet. Kontakt Persen & Nielsens Renault salgsafdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Randers og Grenå allerede og få et godt tilbud. Book også allerede din prøvetur i dag herunder.  

Læs mere om vores Renault modeller her

Book din prøvetur her

Loading...