Ny Renault Clio

Fransk design når det er bedst
Renault Clio har siden introduktionen i slutningen af 2012 været den mest populære model blandt alle Renault modeller i Danmark. Nu kommer den faceliftede version, og den byder på både design- og motormæssige fornyelser. 13 millioner biler og 26 år efter lanceringen af den første Renault Clio, kommer der nyt blod til den eksisterende Renault Clio. En bil, der blev lanceret i 2012, og var startskuddet til Renaults komplette designfornyelse under ledelse af chefdesigner Laurens van den Acker.

Ændringer inde og ude
Der er en, der engang har sagt, ”If it ain`t broke – don´t fix it. Med andre ord – lav ikke om på noget der virker. Men det har man alligevel gjort med succes med den faceliftede version, for naturligvis sker der en nogetpå designet. Det er blevet endnu mere sportsligt, og bilen har fået et mere maskulint udtryk. Det første man dog skal vænne sig til er de nye udstyrsnavne. Væk er Authentique, Expression og Dynamic, som vi kendt i snart mange år. Nu er navnene Life, Zen og Limited. Basisversionen hedder nu Life, mellemversionen hedder Zen, mens topversionen hedde Limited. Over disse står GT versionen. Men en ting er jo navne – noget andet hvad der rent faktisk er sket med bilen. Som i de andre nye Renault modeller, Megane, Talisman og Kadjar, får forlygterne nu den genkendelige C- shape lys signatur. Og fronten er også blevet re-designet. Kørelysene flyttet fra den let skeløjede position midt på kølergrillen, ud og ned i siderne. Det giver bilen et breder udseende, når man ser den komme kørende. Samtidig er den nedre del af kølergrillen bevet gjort bredere, og bagtil er kofangeren også ændret.

Bedre sæder – lækrere rat
Indvendigt er der kræset mere for detaljerne med nye materialer og bedre polstring på sæderne. Derudover er der kommet nye knapper til rudehejs og indstilling af elspejlene, Der er kommet en ny gearknop hentet hos storerbror Renault Megane, og der er kommet et nyt lækkert rat, der gør køreoplevelsen endnu bedre. På infotaintmentsiden kommer der nu flere forskellige muligheder at vælge imellem. Media Nav systemet får en opdatering, R- Link systemet bliver version 2, med nye og forbedrede features. For feinschmeckerne er der også muligt at få Clio i Bose edition med fantastisk lydsystem. Desuden fås den nu med bakkamera som supplement til parkeringssensorerne. Nye farver er der også. Faktisk fire i alt. En ny rød, der har fået betegnelsen Bourgogne rød, titanium grå, perlemors hvid og en fræk blå – kaldet Iron Blue, der især kobles med GT versionen. På motorsiden er den mindste 75 hk diesel nu fjernet og man kan nu udelukkende vælge den ultraøkonomiske 90 hk version, der går hele 31,3 km/l, og dermed blot koster 590 kroner i grøn ejerafgift. Til gengæld er der tre benzinmotorer at vælge imellem. Den robuste 75 hk benzin, den populære 90 hk benzin med et fornemt brændstofforbrug på 23,8 km/l, og så en spritny 120 hk firecylindret TCe benzinmotor med seks-trins gearkasse. Den fås udelukkende fås til den nye GT version. Priserne begynder ved 126.470 kroner for en Life version i hatchback og med 75 hk benzinmotor. Ønsker man stationcar er merprisen 10.000 kroner. I den anden ende af skalaen finder man GT versionen, der begynder ved 178.699 kroner for en 90 hk benzin. Ønsker man 120 hk og fire cylindre, så er prisen 195.373 kroner. Ønsker man disse versioner i stationcar er merprisen igen 10.000 kr. GT versionen har blandt andet sportssæder, sportsrat, særlige pedaler og gearknop, seje alufælge og særligt sportsligt indtræk.


”Ren” køreglæde
Renault Clio er ren køreglæde uden at gå på kompromis med brændstoføkonomien. De innovative motorer og det dynamiske og effektive chassis gør, at Clio er livlig, kvik, præcis og bekvem at køre.I det store motorudbud findes der noget for alle, samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen altid er minimal. På dette punkt er Renault Clio førende i dens klasse.

Nytænkende medieoplevelse
Til Renault Clio findes to multimediasystemer: MEDIA NAV (standard fra udstyrsniveauet Zen) med 7" touch screen og Renault R & GO, der fungerer via en app, som hentes til din smartphone.
Desuden er samtlige radioer til Renault Clio udstyret med Bluetooth® til håndfri telefoni og trådløs lydstreaming, samt et USB-stik og jack-stik til at tilslutte eksterne musikafspillere.
Med en 7" stor touch screen er det enkelt og intuitivt at komme til alle funktioner. Radio, navigation, håndfri telefoni og afspilning af musik styres med nogle få tryk. Med Renault R-Link er der desuden mulighed for at tilslutte bilen direkte til internettet. R-Link giver brugeren adgang til en række Apps, som kan hentes fra Renaults egen R-Link-store.


Stærkt motorprogram

Renault Clio byder på innovative motortyper, som forener køreglæde, brændstoføkonomi, lav CO2-udledning og lavere driftsomkostninger. 
Motorerne er resultatet af Renaults mangeårige erfaring med Formel 1. De moderne og perfekt optimerede motorer er kombineret med nye supplerende tekniske løsninger, hvoraf visse kommer direkte fra konkurrenceområdet:

 • Downsizing indebærer bibeholdt effekt på trods af nedsat cylindervolumen. 
 • Optimeret varmehåndtering accelererer motoropvarmningen og dermed dens energieffektivitet.
 • Med Stop og Start (standard på Energy TCe90 og Energy dCi90) kan du nedsætte brændstofforbruget, når du standser, da motoren slukkes automatisk. Når du træder koblingen ned starter motoren med det samme.
 • Under bremsning eller når hastigheden nedsættes kobles det såkaldte ESM-system ind (Energy Smart Management). ESM genvinder energi og betyder, at generatoren oplader batteriet, der bland andet forsyner opvarmningssystemet, klimaanlægget, bilradioen, servostyringen mm.


Udvidet motorprogram 
Som noget nyt introduceres der med Renault Clio Facelift, den helt nye motor Energy TCe 120, der er en 120 hk benzinmotor, med manuelle gear. Denne motortype fås kun, sammen med det højeste udstyrsniveau, nemlig GT-line, der udover det forskellige udstyr, som også er inkluderet i Life, Zen og Limited, også kan byde på:

 • 16" "Serdar" Alufælge
 • Udvendig designpakke i mørk metal
 • GT-line kofanger og udstødning (krom)
 • GT-line emblem på bagklap
 • "Renualt Sport" dørlister
 • Sportssæder
 • "GT-Line" stofindtræk i sort/blåt
 • Sportsrat, -pedaler og -gearknop
 • Invendig designpakke m. blå detaljer
 • R-link (DAB+, R-Sound, Europakort, Connectivity)
 • Og med Full-LED (ekstraudstyr) er det ikke kun fronten, der med det nye Facelift, får et mere sporty udseende, også lygtedesignet, og dermed dimensionerne på bagenden af bilen ændres, og giver overall Clioen et mere sporty look.

Renault Clio på lager Prisliste Renault Clio tilbehørByg din Renault Clio Se alle Renault modellerKontakt os her for mere information

Loading...