Ny Renault KADJAR | Oplev den faceliftede KADJAR

Ny Renault KADJAR

Den faceliftede Renault KADJAR er fuldstændig gendesignet - en ægte SUV med selvsikkert design og offroader-look. Indvendigt er KADJAR optimeret med maksimal komfort og kvalitet.

Oplev den nye Renault KADJAR hos Pedersen & Nielsen i GrenaaRandersAalborg og Frederikshavn.

 
Atletisk og elegant udtryk

Den faceliftede KADJAR byder på ny kølergrill, der sammen med forkromede lister indrammet af LED-lys, giver Renault KADJAR et markant og atletisk udtryk. Bagpå er KADJAR opdateret med nye tågelygter og LED-lys, og derudover byder den faceliftede version på nye 19" alufælge og en ny hajantenne.


Kvalitet og komfort

Når du sætter dig ind i den faceliftede KADJAR, vil du opleve en iøjnefaldende kvalitet og finish. KADJAR er udstyret med en ny midterkonsol i helt nyt design og byder blandt andet på en 7-tommer skærm.

Ligeledes er sæderne optimeret med en justerbar sædelængede, som giver en ekstra komfortabel oplevelse. KADJAR har aircondition både foran og bagi og flere smarte opbevaringsmuligheder, der letter din køretur.


Nyeste teknologi og sikkerhedssystemer

Renault KADJAR er udstyret med den seneste teknologi som eksempelvis Bose-lydsystem, Easy Park Assist, R-Link 2 samt Renault Easy Connect, som giver dig mulighed for at forbinde din smartphone med bilen. Den nye Renault KADJAR er også udstyret med innovative sikkerhedssystemer som eksempelvis vognbaneassistent og aktivt nødbremsesystem, der advarer ved risiko for kollision. 


Udstyrsvarianter

Den faceliftede Renault KADJAR findes i fire udstyrsniveauer, og uanset hvilken variant du vælger, får du en masse udstyr, der gør din køretur mere sikker og behagelig.

  • Life
  • Zen
  • Bose
  • Black Edition

Se udstyrslisten her.

Renault KADJAR på lager Prisliste/udstyrliste Renault KADJAR brochureKontakt os her for mere information

Loading...