Renault Scenic - en moderne familiebil | Se Scenic her

Ny Renault SCÉNIC

Renault SCENIC er en moderne familiebil med de nyeste teknologier, som tager køreglæden til nye højder. Renault Scenic er både elegant, sporty og praktisk – og den skiller sig i høj grad ud fra mængden af de mange familiebiler.

Oplev Renault SCENIC hos Pedersen & Nielsen i GrenaaRandersAalborg og Frederikshavn.


Moderne familiebil med plads og rummelighed

Når du køber en Renault SCENIC, er du sikret en rummelig bil. Der er masser af plads, og bagsæderne kan indstilles i længden, så du kan indrette bilen efter dine behov. En ”One Touch”-funktion sikrer, at du kan klappe bagsæderne sammen med blot et enkelt tryk. Bagagerummet byder på hele 572 liter og kan dermed rumme det meste.


Sikkerhedsfunktioner

Med Renault SCENIC får du adskillige sikkerhedsfunktioner, der bidrager til en sikker kørsel. Det aktive nødbremsesystem ”City Brake”, vejbaneassistent og træthedsadvarsel er nogle af de funktioner, du vil opleve i familiebilen.


Unikt og elegant design

Renault SCENIC er ikke kun en familiebil. De flydende linjer og dynamiske proportioner gør Renault SCENIC helt unik. Modellen har som standard 20 tommer hjul, og der er mulighed for tofarvet karrosseri.

Udstyrsvarianter

Renault SCENIC fås i tre udstyrsvarianter. Blandt standardudstyret i basismodellen Life får du blandt andet Aircondition, Aktivt nødbremsesystem m. fodgængeradvarsel og ”City Brake”, Læderrat, C-shape forlygter med LED-kørelys og meget mere.

  • Life
  • Zen
  • Bose

Se udstyrslisten her.

Renault Scenic på lager Prisliste/udstyrslisteByg din Renault Scenic Renault SCENIC brochure

Renault SCENIC brochureKontakt os her for mere information

Loading...