Renault Talisman Sport Tourer | Se den her

Renault Talisman Sports Tourer 

Renault TALISMAN Sport Tourer er en komplet bil med en behagelig stor passagerkabine, innovative teknologier og en finish af høj kvalitet. Renault TALISMAN Sport Tourer er designet til at fange dit blik med dens dynamiske udseende.

Oplev Renault TALISMAN Sport Tourer hos Pedersen & Nielsen i GrenaaRandersAalborg og Frederikshavn.

Imponerende design

Med Renault TALISMAN Sport Tourer får du en bil med et imponerende design, der skiller sig ud fra mængden. En markant front, motorhjelm med ophøjede kanter, stilfulde LED-lyssignatur og den let hældende taglinje giver de slanke linjer et dynamisk udseende.


Komfort og rummelighed

Renault TALISMAN Sport Tourer byder på en gennemført komfort og rummelighed. Det store bagagerum har en kapacitet på 527 liter. Du vil opleve flere opbevaringsrum med en smart placering – for eksempel den brede opbevaringskurv i døren samt et afkølet rum under armlænet, der giver en opbevaring på 25 liter.

Innovative sikkerhedsteknologier

Teknologier som advarsel om vognbaneskifte, sikkerhedsafstand, blinde vinkler, genkendelse af vejskilte, Easy Park Assist-pakke, adaptiv fartpilot, aktiv nødopbremsning og automatisk skift mellem fjernlys og nærlys gør din køretur til en leg.


Udstyrsvarianter

Renault TALISMAN Sport Tourer findes ligesom sedan-varianten i to udstyrsvarianter:

  • Zen
  • Intens

Se udstyrslisten her.

Prisliste/udstyrslistenTalisman Sport Tourer tilbehørByg din Renault TalismanRenault TALISMAN brochureKontakt os her for mere information

Loading...