Den nye Volvo V60

Den nye Volvo V60 er netop blevet præsenteret: en elegant, sporty og alsidig familiestationcar. Med sine hurtige, lette og smidige bevægelser er den nem at navigere i byen, og med den rummelige kabine og det store bagagerum er der plads til enhver livsstil og rejse.

Den ultimative, moderne familiestationcar

Den nye Volvo V60 er den ultimative, moderne stationcar, der bygger videre på sine elskede og meget populære forgængere.


Et avanceret chassis, kraftfulde motorer og et valg af kørseindstillinger sætter dig i centrum af en engagerende køreoplevelse. I kabinen får du skandinavisk håndværk kombineret med smart teknologi, der skaber et sted, hvor du altid vil nyde at tilbringe din tid.

 

Selvsikkert, skandinavisk design

Rene, selvsikre linjer og fint udformede detaljer er med til at definere looket bag den nye V60, der er indbegrebet af godt skandinavisk design. En dynamisk og elegant stationcar, der udstråler selvtillid på vejen, og med små udvendige detaljer, der viser, at V60 er en af de nye generationer af Volvo-biler.

En markant kølergrill sætter tonen, mens de skulpturerede sider fremhæver bilens atletiske karakter. De bagerste stærke linjer udtrykker bilens dynamiske evner, mens de dybe og lange sidevinduer udtrykker de praktiske egenskaber ved V60, og lader lyset strømme ind i kabinen.

Indvendigt er V60 også designet til at vække begejstring. Materialerne i kabinen til V60 forbedrer følelsen af moderne svensk, luksus, og til højdepunkterne hører et slankt centerdisplay med touch-skærm og et markant luftindtag med lodret centerbånd i metalfinish.

Praktisk kabine

Den nye Volvo V60 har en af de mest praktiske kabiner i sit segment med slanke forsæder og skulpterede bagsæder, der er med til at give dig fremragende benplads og god komfort.

Bagagerummet har en volumen på 529 liter op til den øverste del af ryglænet, inklusiv opbevaringsrummet under gulvet, og op til 1364 liter, når begge dele af det bagerste ryglæn er foldet ned.

Interiøret i den nye V60 er helt gennemtænkt. Det 60/40 delte ryglæn tilpasser sig forskellige behov, hvor hver del kan foldes, så du har en praktisk flad lastningsoverflade. Nakkestøtten foldes automatisk ned sammen med ryglænet, som kan foldes ned elektronisk, hvis det tilvælges.

I bagagerummet findes der nyttige funtkioner - eksempelvis et opbevaringsområde under gulvet, der holder værdifulde genstande ude af syne og er låst sammen med bagklappen samt fire indkøbskroge, der gør det muligt at transportere flere forskellige genstande sikkert.

   


V60 MY19 Prisliste
  |   V60 MY19 Tekniske data   |   V60 MY19 Ekstraudstyr