Oplev den nye Volvo V60 hos Pedersen & Nielsen

Nu kan du opleve den nye Volvo V60 hos Pedersen & Nielsen i Frederikshavn, Aalborg, Randers og Risskov. Den nye Volvo V60 er en femdørs premium stationcar, som sætter en markant streg under svenskernes evne til at kombinere godt udseende med praktiske hverdagsegenskaber. 

Få bilproducenter kan matche Volvos tradition for at producere veldesignede, praktiske og alsidige stationscars.

- Den nye Volvo V60 er den ultimative stationcar, og den lever helt op til traditionen. Med et kæmpe bagagerum og en særdeles rummelig kabine er Volvo tilbage i toppen af denne klasse, siger salgsdirektør hos Pedersen & Nielsen, Jan Kronborg Madsen.

Den nye V60 sætter ny standard i segmentet med mere rummelighed, et luksuriøst interiør, bedre tilslutningsmuligheder samt Volvos nyeste systemer til førersupport og sikkerhedsteknologi.

Den nye Volvo-model byder på avancerede sikkerhedsssytemer, der forstærker Volvos førende position på sikkerhedsområdet. Den nye V60 inkluderer nemlig samme systemer til førersupport, som kendes fra 90-serien og XC60, og det gør den nye V60 til en af de mest sikre biler på markedet.

Blandt de sikkerhedsmæssige funktioner kan eksempelvis fremhæves City Safety med Autobrake teknologi, der bruger automatisks opbremsnings- og detektionssystemer til at hjælpe føreren med at undgå en kollision. Det er det eneste system på markedet, der kan genkende fodgængere, cyklister og store dyr. Som en verdensnyhed bruger City Safety også automatisk opbremsning til at mildne effekten af en frontkollision.

På nuværende tidspunkt kan bilen leveres med 3 forskellige motorvarianter på det danske marked: D4, T5 & T6 AWD.

Den nye V60 har Volvo’s Scalable Product Architetecture (SPA) platform til fælles med den prisvindende, nye XC60 samt fire topmodeller i 90-serien – modeller, der har været drivkraften bag Volvo’s rekordsalg i de senere år.

 - Både den danske og internationale presse har allerede skrevet rigtig meget positivt om den nye Volvo V60, og vi glæder os til at sende en masse kunder ud for at teste den, afslutter Jan Kronborg Madsen.

Læs meget mere om den nye Volvo V60 her.